Loppis

axeltofta fritidsförening

anno 1968

Så här går det till om du vill boka plats och sälja på loppisen i axeltofta fritidsförening:

Kontakta oss via sms 0761949333 eller via formuläret här ovan.

Där kommer vi att be dig swisha 100 kronor till oss, och när vi ser betalningen så kommer det en bekräftelse till dig

där du får veta att du är inbokad. Vi har begränsat antal platser under tak, så tänk på att boka i god tid!

Här kan du stå med din bil, utan bil, under tak i vårt tält eller ute i det fria, priset är detsamma

Det finns bord att hyra på plats och dessa kostar 50 kr per bord (först till kvarn)

Utställare bör komma mellan 8-9 för att hinna bära in och exponera sina varor.

Vi säljer inte förrän 10 och packar inte ihop förrän 13

Vi öppnar för köparna kl 10,00 och då ska ni vara färdiga. Tänk på att texta upp en skylt med ert swishnr och ha en växelkassa med er.

VI har alltid massor av besökare på våra loppisar och önskar Er lycka till med er försäljning.

Undrar du något? Skriv i boxen här nedan så svarar vi så fort vi kan

Loppisar 2020

12 april - bokning pågår

Axeltofta Fritidsförening

Tångvägen 15

261 73 Häljarp

Email: info@axeltoftafritidsforening.com

Telefon: 076-1949333

Den Aktiva Föreningen

© Copyright. All Rights Reserved.

Web ansvarig och designer

Camilla Magnusson