Information till våra medlemmar

anno 1968

Senaste inkommet från Styrelsen

2020-07-21

Styrelsen har uppdaterat informationen i anslagstavlan när ni kör in i området

2020-07-06

Ni som har uppdaterade telefonnummer till oss kommer att få en länk till hemsidan skickade till Er under de närmaste dagarna.

2020-07-05

Styrelsen tackar alla som ställde upp på den MYCKET lyckade Loppisen vi hade idag.. Om många hjälps åt så blir det minsann riktigt roligt att ha evenemang. VI har fått in mycket positiv feedback från de som sålde och de som var här <3

2020-07-04

Andra kontrollrundan är nu gjord. Glädjande var att många av er varit ute och fixat till. Men några fick som blir påminnda antingen via sms eller via post. Om ni får en påminnelse ta kontakt med Eva Gylling om ni undrar över något tel: 0731589703.

Passar på att säga uppdatera gärna Era adresser och telefonnummer till styrelsen. En del av Er är väldigt svåra att få tag på.

Vad händer Nu då? Det kommer att informeras om på Halvårsmötet söndagen den 12 juli i Storstugan - Välkomna dit Ni som är medlemmar i Axeltofta Fritidsförening.

2020-06-18

Det har inkommit till styrelsen att Anticimex inte kommer ut när man ringer om råttproblem, vid kontakt med Anticimex idag, så har de aldrig nekat att skicka ut tekniker när man har detta i sin Villa eller Fritidshusförsäkring.

Så om Ni har, eller har sett råttor på Er tomt så kontakta Ert försäkringsbolag och hör vilken skadedjursbekämpningsfirma de har i sitt avtal och beställ ut en tekniker för att få hjälp och råd hur Ni bekämpar problemet.

mvh Styrelsen

Välkommen på Halvårsmöte i Föreningen

Söndagen den 12 juli kl 11,00 i Storstugan

Släpet är tillgängligt from 2020-06-17

Gå in på denna länk för att se hur det går tillväga, då vi förnyat reglerna.

2020-06-14

Midsommarfirandet är inställt då vi blir för få deltagare

2020-06-13

Efter inspektionsrundan i området Uppmärksammade att många baksidor är väldigt ovårdade. I era avtal med kommunen har ni skrivit på att ni ska vårda 1 meter runt er tomt. Detta måste åtgärdas omgående då vi har mycket råttproblem i området.

Runt 100 hushåll har fått anmärkningar på sina tomter, Ni kommer att få mejl eller sms angående det Ni ska åtgärda på era tomter förutom era baksidor.

Nästa inspektionsrunda kommer att ske kring den 1 juli och då ska alla punkterna ha åtgärdats.

Styrelsen:

Annika Hultgren

AKTUELLT

Behöver du kontakta oss?

Eller vill du ha ut någon information?

Skriv i formuläret här nedan

så hör vi av oss

Axeltofta Fritidsförening

Tångvägen 15

261 73 Häljarp

Den Aktiva Föreningen

© Copyright. All Rights Reserved.