Hundmässan 2020

axeltofta fritidsförening

anno 1968

Vill du vara med som utställare?

<--------------  Fyll då i formuläret som är här till vänster

Så återkommer VI till Er om hur det fungerar

Söker nu utställare till vår mässa som går i vardagshundens tecken. Butiker, organisationer, tränare, föreläsare och

andra verksamheter inom Hund är välkomna att ställa ut.
Vi söker även er som har matvagnar och annan försäljning inom det området att boka in sig för plats hos oss.

Plats för Förening är 500 kr för båda dagarna

Plats för Näringsverksamhet är 1000 kr för båda dagarna

Vill du som privatperson stå och sälja på vår Loppis kostar det 150 kronor per bakluckeplats för båda dagarna.

hundmässan för vardagshunden 2020

Vi är glada att äntligen kunna presentera att det kommer att bli en Ny Hundmässa för vardagshunden

1 och 2 Augusti 2020

Konceptet är detsamma, men platsen är ändrad

Vi hoppas att ALLA ni som var med 2013 kommer att återvända för en underbart HUNDIG helg med Oss!!

utdrag ur artikel i HD 2013-08-27

Initiativtagare Camilla Magnusson fick denna idé när hon startade en grupp på Facebook för hundägare.

Via detta forum kom det fram att det saknas vettig information till de som äger hund för sällskaps skull. Hundar stjäls, blir omöjliga i familjen och får omplaceras eller avlivas, ägaren reder inte ut hundmöten och har mindre problem som att få hunden att inte dra i kopplet. När man inte är aktiv i en förening eller klubb, går på utställningar och tävlingar så får man inte den upplysningen som kan vara till hjälp i sitt hundägande. Det enda vi ser är missvisande tv-dokumentärer,

där man kan tvista om vad som är bra eller dåligt för hunden.

Visst kan det vara bra information, men om man inte kan och vet hur en hund fungerar så kan detta få förödande konsekvenser. Så om inte Vardagshundsägaren själv söker information och upplysning kring hunden får man göra något. På detta sätt skapades Hundmässan i Landskrona, ett idogt arbete med att försöka samla ihop ideella organisationer som Missing Dog Skåne, Voov, Hittehund och många fler som arbetar med Hund på något sätt i Skåne på ett och samma ställe och informera, föreläsa och visa.

Än en gång så är det verkligen högaktuellt med en Hundmässa som inte bara man kan köpa trevliga saker till sin hund, utan som verkligen sätter hundägandet i fokus.  Med en förhoppning att många kommer och besöker denna Hundmässa och går hem med en trevlig helg där de tar med sig massor av kunskap och aha-upplevelser till sitt liv med sin hund.

Axeltofta Fritidsförening

Tångvägen 15

261 73 Häljarp

Email: info@axeltoftafritidsforening.com

Telefon: 076-1949333

Den Aktiva Föreningen

© Copyright. All Rights Reserved.

Web ansvarig och designer

Camilla Magnusson